A day in the life!

Ik kom een halve of hele dag meelopen in jullie gezin en maak beelden van alles wat er zich afspeelt. Ik kom letterlijk en figuurlijk een dagje meedraaien en ondertussen maak ik een foto wanneer jij het begeeft van het lachen of van wanneer jouw kleine bengel het even té bont maakt!

De prijs voor een day in the life start aan 420 EUR (3 uur fotografie).

Newborn!

Jullie gezin is net iets groter geworden? Daar wil je foto’s van! Hoe sneller ik erbij ben, hoe beter. Ik gebruik jullie huis/tuin/… als decor en jullie babyspullen als attributen. Jullie hoeven dus geen hele verhuis naar een studio te ondernemen en de kleine baby blijft in zijn of haar vertrouwde omgeving.

Bij mijn fotoshoot komt geen studio aan te pas, ik probeer in de mate van het mogelijke zoveel mogelijk met natuurlijk daglicht te werken.

Interesse? Stuur me best al een mailtje voor de baby er is!

Prijs start vanaf 150 EUR.

The Family!

Graag een fotoshoot van jullie twee ergens op een leuke locatie? Of toch maar meteen een shoot van de hele familie? I’m your man!

Reken voor een fotoshoot gemakkelijk een uur en daarvoor betaal je 150 EUR. Dit bevat de selectie en de bewerking van de beelden. Heb je een grote familie dan nemen we uiteraard iets meer tijd!

Stuur mij een gerust een mailtje met jullie verwachtingen en dan bekijken we hoe we de fotoshoot gaan aanpakken.

Communie!

Laat de stress voor mooie foto’s op het communie kaartje al maar varen. We maken samen met jullie zoon/dochter een leuke uitstap en van deze momenten maak ik leuke foto’s die later op het kaartje of in een mooie kader verschijnen. Contacteer me tijdig om een afspraak te maken!

Prijs: 150 EUR/uur

Party!

Organiseer je binnenkort hét feestje van het jaar, stuur me dan even een mailtje want dat wil ik als fotograaf niet missen! Ik ben namelijk zeer goed in dansen met een fototoestel.

Stuur mij even een mailtje over waar je feestje doorgaat en hoelang je een fotograaf nodig hebt. Mijn dancing shoes zijn sowieso in de prijs inbegrepen.

The Others!

Events, vrijgezellen, … no matter what, zolang er mensen zijn kom ik graag fotograferen. Organiseer je iets leuk en je zoekt nog een fotograaf om alles vast te leggen, stuur mij jouw idee even door en dan neem ik onmiddellijk contact met jou op om verder af te spreken.

(Alle vernoemde prijzen zijn inclusief BTW)